Keräys Ukrainasta tulleille

Keräys Ukrainasta tulleille –

Tukea Lohjan ukrainalaisille lapsille ja nuorille 

Lohjan Nuorkauppakamari ry järjestää lahjoituskeräyksen Ukrainaista saapuvien pakolaisperheiden tueksi. Keräämme lahjoituksina tekemistä perheiden lapsille – esimerkiksi leluja, urheiluvälineitä ja muuta tekemistä.  

Lohjan Prismassa, K-Citymarketissa sekä Lempolan ja Virkkalan Kodin Tavarataloissa sijaitsevat keräyspisteemme ottavat vastaan uutta tavaraa lahjoitettavaksi Lohjalle majoittuville perheille. Keräys on toiminnassa 2.4.-13.4. välisenä aikana, ja lahjoitetut tarvikkeet toimitetaan perheille yhteistyössä Lohjan kaupungin kanssa.  

Tässä keräyksessä keräämme uutta ja uudenveroista tavaraa – jos haluat auttaa lahjoittamalla käytettyä tavaraa tai vaatteita, olethan yhteydessä muiden keräysten järjestäjiin – esimerksiksi HOPE Lohja ry:n tai Kierrätyskeskus Tuumaan.  

Keräykseen voit osallistua hankkimalla 0-17 –vuotiaille lapsille sopivaa tekemistä, jossa ei tarvita suomen kielen osaamista. Pakkaa lahjoitustarvikkeet muovipussiin, ja merkkaa päälle minkä ikäiselle lapselle lahjoitus sopii – tarvittaessa voit myös merkata, sopiiko se tytölle, pojalle vai kaikille. Jätä lahjoitus keräyspisteelle tai keräykseen osallistuvan liikkeen info-pisteelle.  

Yritykset ja muut yhteisöt voivat osallistua keräykseen lahjoittamalla esimerkiksi omia tuotteitaan – olethan yhteydessä hanketiimiimme! 

Kiitos tuestasi!  

Mitä?

Lahjoituskeräys Lohjalla majoittuville ukrainalaisperheiden lapsille. Keräämme leluja, pelejä ja muuta tekemistä perheiden lapsille.  

Missä?

Keräyspisteet toimivat Lohjan K-Citymarketissa, Prismassa sekä Lempolan ja Virkkalan Kodintavaratalossa.

Milloin?

Keräys on toiminnassa 2.4.-13.4. välisenä aikana.  

Miten osallistua?
  1. Hanki 0-17 –vuotiaalle tai perheen yhteiseksi puuhaksi sopivaa ajanvietettä – leluja, pelejä tai kuvakirjoja. Huomioithan, ettei lahjoituksesi käyttäminen vaadi suomen kielen taitoa! Vinkkejä sopivista lahjoista voit lukea sivuiltamme www.jcilohja.fi/ukraina-kerays 
  1. Pakkaa lahjoitustavara muovikassiin, ja kirjoita päälle minkä ikäiselle lapselle lahjoitus sopii, ja tarvittaessa sopiiko se tytölle, pojalle vai kaikille.  
  1. Toimita lahjoituksesi keräyspisteelle – joko lahjoituksille osoitettuun paikkaan tai keräyspaikan info-pisteelle.  
  1. Valmista tuli! Kiitokset avustasi!  
Voiko yrityksemme osallistua keräykseen?

Yritykset ja muut yhteisöt voivat osallistua keräykseen lahjoittamalla esimerkiksi omia tuotteitaan.   Olethan yhteydessä hanketiimiimme!  

Vinkkejä sopivista lahjoista

Tulossa pian.