Tulevaisuuden tekijän Puuhakirja

Tulevaisuuden tekijän Puuhakirja

Tulevaisuuden tekijän Puuhakirja jaettiin Lohjalla jokaiselle 600:lle koulunsa syksyllä 2016 aloittaneelle pienelle koululaiselle heidän ensimmäisenä koulupäivänään. Tarkoituksena oli tähdätä ensimmäiseen koulupäivään, jolloin pienen koululaisen ja hänen vanhempiensa innostus kaikkea kohtaan on suurimmillaan! Puuhakirja toteutettiin Lohjan Nuorkauppakamarin ja paikallisten yritysten yhteistyönä.
Puuhakirjassa on tehtäviä, kirjassa on myös kerrottu faktatietoa alueesta, löytynee sieltä kaupunginjohtajan terveiset pienelle koululaiselle ja kirjan ensimmäisille sivuille on jätetty kehyksissä tila tärkeimmälle – koululaisen omalle kuvalle. Kirjassa on myös sivu, jolle koululainen voi vanhempiensa kanssa kirjoittaa omia mietteitään ensimmäisestä koulupäivästä. Tulevaisuuden tekijän Puuhakirja on kiva muisto ensimmäisestä koulupäivästä ja ensimmäisestä kouluvuodesta.

Vuonna 2017 Tulevaisuuden Tekijän Puuhakirja jaettiin Lohjan alueella kouluille ensimmäisenä koulupäivänä – kirjoja jaettiin ennätyksellinen määrä – 642 kpl.

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme:
Mehiläinen Oy
Lohjan seurakunta
Farmika Oy Ab
Perttilän ravintola Oy, Berzan Oy, Carnevale Coffee Roastery Oy
Granlund Oy
Lohjantähti
Purkat Oy
Plusterveys, Helmen hammaslääkärit
Lohjan kaupunki
Suomen Ilotulitus Oy
ST 1 Saukkola
Haukanpesä
Emmy Clothing Company Oy
K-Rauta Lohja
Aktia Pankki Lohja
Nordkalk Corporation
Länsi-Uudenmaan Mainosjakelu Oy
kiinnoste///
Painokiila

Piirustuskilpailun voittajat:
Eero Hirvisalo, Ristin koulu – kuva on rikas ja runsas visio Lohjasta niin, että kuva-alan tasot polveilevat kiinnostavasti katsetta johdattaen
Teemu Aalto, Rauhalan koulu – niukka harmaasävyskaala toimii kauniisti ja kuva-aihe saa valtavan voiman ja rytmin rennosta viivan ja pinnan vaihtelusta
Carla Hautamäki, Rauhalan koulu – Lohjan kirkko on muuntunut kuin piparitaloksi ja yksityiskohdat on tutkittu huolella